Om mig

Mitt namn är Nadja Söderholm och jag är utbildad EHFA personlig tränare. Är en trebarnsmor som tog en helomvändning för ett par år sedan. Kände mig trött, hade motivationsbrist, körde med dålig kost och bristfällig träning.

Började äta bättre och träna mer, men framförallt smart (!) och sen dess har jag inte blickat tillbaka utan jag kan lugnt säga att kost och träning är en stor del av mitt liv idag och rutiner jag håller kärt. Jag vet hur det är att börja från början och försöka hitta en nystart. Små steg blir många till slut!

 

Träning

Jag kan hjälpa dig oberoende vad du har för mål med din träning eller kost. Hälsosammare livsstil? Motivationen tryter? Uteblivna resultat? Det fixar VI!

Det är DU som gör jobbet, jag finns här för att ge dig alla bitar i pusslet. Vill du få in träningen som en naturlig del i vardagen? Få mer energi? Här kör vi inga trendiga dieter eller krångliga träningsprogram, utan vi använder metoder som jag vet att fungerar! Sen anpassar jag det så att det passar dig och din livssituation.

Som småbarnsförälder vet jag hur det är när tiden inte räcker till. Hur vi prioriterar och vad vi prioriterar är två skilda saker. Planering är A och O.

För att nå bra resultat bör både kost och träning ingå. Motivationen kommer med resultaten, väntar du på den lämnar du med all säkerhet på sofflocket. Våga ta tag i din kost/träning och kontakta mig om du känner att detta är någonting för dig!