Personlig träning

Personlig träning innebär 60 minuters träning där du väljer vad du vill göra. Det kan vara fokus på något du vill förbättra, något du inte alls kan och vill lära dig mer om, en rundtur i gymmet. Med en PT tjänst undviker du nybörjarfelen. Du har en expert som ser till att du gör lyften med lagom vikt och på rätt sätt.

Rekommenderar även ett träningsprogram till denna tjänst. Då går vi igenom programmet tillsammans så vet du hur du ska utföra övningarna och behöver ej ödsla tid på att fundera på om du gör rätt.

Kostrådgivning/kostanalys

En hälsosam livsstil med träning behöver en näringsrik kost. För att du ska må bra i både kropp och själ samt även orka på gymmet behövs en balanserad och sund kosthållning.

Innan vi träffas första gången ser jag gärna att du för en liten dagbok över din kost under en vecka. Så går vi igenom din kostdagbok tillsammans och justerar och hittar lösningar för hur du kan förbättra kosten. Du får även rådgivning för hur du får en fungerande kosthållning som fungerar i längden. Vid önskemål gör jag även individuella kostscheman. Jag strävar alltid till att hitta en kost som du kan hålla utan att fokusera för mycket på att väga mat och räkna kalorier.

Rätt kost är ingen diet, utan en livsstil till ett hälsosammare och friskare liv.

Vägning + Mätning

För dig som vill följa dina resultat noggrannare finns tjänsten mätning av kroppssammansättning. Vi tar vikt, fettprocent och mäter med måttband. Om du vill tas även bild (före – efter). Gör även upp en dagbok.